Закони харчового ланцюжка: чи зможуть ресторани «ожити» після карантину

14 травня 2020

Саме ресторатори змогли створити навколо своїх труднощів максимальний громадський резонанс: власники закладів громадського харчування протягом усіх двох місяців карантину активно розповідали про них у ЗМІ. При цьому багато власників ресторанів використовували період обмежень для нарощування репутаційного капіталу і впізнаваності бренду в онлайн-форматі. Один з найпоширеніших варіантів – безкоштовні майстер-класи з приготування страв.

Читаємо: Закони харчового ланцюжка: чи зможуть ресторани «ожити» після карантину.

Поширити у соцмережах:
Схожі записи
Більшість популярних напрямків відпочинку за кордоном для українців залишилися закритими, ...
Дешеві кредити від уряду: здійсненна мрія? Читаємо думки експертів, а також пропозицію ...
Впровадження Кабінетом міністрів електронного резидентства (Е-резидентства) спростить ...